Stopover.nl

Vliegticket Nieuw-Zeeland

Vlucht Nieuw-Zeeland

Uw ontdekking van het prachtige Nieuw-Zeeland begint natuurlijk met een vliegticket. Na de landing van uw vlucht in Christchurch (Zuidereiland), Wellington of Auckland (beide gelegen op het Noordereiland) start uw verkenning van deze prachtige eilanden. Ondanks dat er sinds de komst van de grote stroom kolonisten, zoín tweehonderd jaar geleden, veel bos gekapt is zijn er nog vele nationale parken waar u van de natuur kunt genieten. Misschien herkent u het landschap uit de Lord of the Rings-films. Met circa 20 miljoen schapen is direct duidelijk wat het voornaamste exportproduct van dit relatief jonge land is.

Nieuw-Zeeland Vliegtickets met stopover

Op weg naar Nieuw-Zeeland kunt u vele stopovers maken, in AustraliŽ, IndonesiŽ of Thailand om er maar een paar te noemen. Diverse luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Nieuw-Zeeland aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Veel touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Nieuw-Zeeland. Op deze website vindt u een overzicht van alle mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Zo kunt u het maximale uit uw vluchten naar Nieuw-Zeeland halen.

Tips voor boeken vliegtickets Nieuw-Zeeland

  • Boek uw Nieuw-Zeeland vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Nieuw-Zeeland vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Nieuw-Zeeland

Mogelijke eindbestemmingen in Nieuw-Zeeland

Hotels Nieuw-Zeeland

Voor het boeken van uw hotel in Nieuw-Zeeland bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Nieuw-Zeeland boeken.

Stopover