Stopover.nl

Vliegticket Belfast City

Belfast City

Belfast roept bij veel mensen herinneringen op van de bloedige strijd tussen protestanten en katholieken. Toch heeft de stad meer te bieden dan ellende. De Noord Ierse stad kent een aantal leuke bezienswaardigheden. Hoogtepunten zijn de Albert Memorial Clock Tower, de indrukwekkende Belfast Cathedral en de schitterende botanische tuinen.

Belfast City Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Belfast City aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Londen of Parijs te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Belfast City. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Belfast City te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Belfast City

  • Boek uw Belfast City vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Belfast City vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Belfast City

Stopover