Stopover.nl

Noorwegen Vliegtickets

Noorwegen: Fjorden en Oslo

Overweldigende fjorden, glinsterende gletsjers en houten bouwwerken kenmerken Noorwegen. Het land strekt zich uit van de zuidelijke Kaap Lindesnes tot aan de Noordkaap. Boven de arctische cirkel gaat de zin van halverwege mei tot medio juli niet onder. Voor een stedentrip is Oslo een interessante bestemming. Bezienswaardigheden als het Frognet-parken, de musea op Bygdøg en de Akerhus Festning maken het tot de leukste stad van Noorwegen.

Noorwegen Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Noorwegen aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Denemarken, Tsjechie of Duitsland te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Noorwegen. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Noorwegen te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Noorwegen

  • Boek uw Noorwegen vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Noorwegen vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Noorwegen

Mogelijke eindbestemmingen in Noorwegen

Hotels Noorwegen

Voor het boeken van uw hotel in Noorwegen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Noorwegen boeken.

Stopover