Stopover.nl

Vliegticket Oekra´ne

Oekra´ne

Oekraïne is een verrassend interessant land. In de hoofdstad Kiev vindt u tal van prachtige Orthodoxe kerken, mooie parken en voor de zomermaanden het levendige Hydropark-stadsstrand. Aan de Zwarte Zee ligt de leuke havenstad Odessa met haar mooie boulevards. In de Krim ligt het mondaine Yalta waar rijke Russen hun gemaakte fortuin uitgeven.

Oekra´ne Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Oekraïne aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Rusland, Polen of Italie te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Oekraïne. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Oekraïne te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Oekra´ne

  • Boek uw Oekra´ne vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Oekra´ne vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Oekra´ne

Mogelijke eindbestemmingen in Oekra´ne

Stopover