Stopover.nl

Vliegticket Odessa

Odessa

Odessa is een bruisende, aan de Zwarte Zee gelegen, havenstad in de Oekraïne. Traditioneel is het een stad van intellectuelen, rijke families en kunstenaars. Vroeger was Odessa een belangrijke (sinds de 19e eeuw Joodse) stad in het Russische rijk. Deze historie ziet u terug in het historische centrum dat aan de Zwarte Zee grenst. Verder vindt u in Odessa talrijke prachtige gebouwen, musea en een imposant gangenstelsel uit de Tweede Wereldoorlog.

Odessa Vliegtickets met stopover

LOT Polish Airlines en Air France bieden vliegtickets naar Odessa aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Zo zijn tussenstops in Parijs en Warschau mogelijk. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Odessa. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Odessa te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Odessa

  • Boek uw Odessa vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Odessa vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Odessa

Stopover