Stopover.nl

Vliegticket Oostenrijk

Wintersport Oostenrijk

Besneeuwde bergtoppen, steden vol historie en groene dalen, maken Oostenrijk tot een geliefde vakantiebestemming. Het winterseizoen maakt het land tot een populaire wintersportbestemming terwijl de zomer veel wandelaar trekt. Het hele jaar door maken duizenden Nederland een stedentrip naar Wenen of Valbrug, waar nostalgie tot leven komt.

Oostenrijk Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Oostenrijk aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo zijn stopovers in Duitsland, Tsjechie en zelfs Engeland mogelijk. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Oostenrijk. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Oostenrijk te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Oostenrijk

  • Boek uw Oostenrijk vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Oostenrijk vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Oostenrijk

Mogelijke eindbestemmingen in Oostenrijk

Hotels Oostenrijk

Voor het boeken van uw hotel in Oostenrijk bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Oostenrijk boeken.

Stopover