Stopover.nl

Vliegticket Pakistan

Pakistan

Pakistan maakt deel uit van de robuuste Himalaya, de hoogste bergketen van deze aarde. Bergbeklimmers kennen Pakistan voornamelijk van de K2, met een hoogte van 8611 meter de op één na hoogste berg ter wereld. Pakistan werd in 1947, na het vertrek van de Britten, onafhankelijk. Het huidige Bangladesh splitste zich in 1971, na een bloedige strijd, af van Pakistan. De hoofdstad Islamabad werd in 1959 compleet nieuw uit de grond gestampt ter vervanging van Karachi als politiek centrum.

Pakistan Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Pakistan aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo behoren stopovers in Muscat, Dubai en Istanbul tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u zal helpen het maximale uit uw vluchten naar Pakistan te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Pakistan

  • Boek uw Pakistan vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Pakistan vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Pakistan

Mogelijke eindbestemmingen in Pakistan

Stopover