Stopover.nl

Vliegticket Panama

Panama

Het zuidelijkste land van Centraal-Amerika is Panama. Het land is vooral bekend van het Panamakanaal dat een verbinding mogelijk maakte tussen de Atlantische Oceaan en de Grote Oceaan. In het westen grenst het aan Costa Rica en in het oosten aan Colombia. Tegenwoordig is Panama vooral in trek vanwege de vrijhandelszone. Het land kent weinig bekende bezienswaardigheden, maar herbergt wel één van de acht Bahá'í Huizen van Aanbidding.

Panama Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Panama aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo zijn stopovers in de VS en Spanje mogelijk. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Panama. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Panama te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Panama

  • Boek uw Panama vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Panama vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Panama

Mogelijke eindbestemmingen in Panama

Stopover