Stopover.nl

Paraguay Vliegtickets

Rondreis Paraguay

Alle internationale vluchten naar Paraguay arriveren in de hoofdstad Asunción. Gelegen aan de Paraguay-rivier vormt deze koloniale stad het vertrekpunt voor uw rondreis. Het tussen Bolivia, Argentinië en Brazilië gelegen land is vooral interessant voor ecotoerisme. In het zuiden van het land vindt u ruïnes van wat eens Jezuïtische missieposten waren. Het op de Unesco werelderfgoedlijst geplaatste Trinidad en Jesús zijn de beste bewaarde overblijfselen van deze religieuze geschiedenis.

Paraguay Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Paraguay aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo behoren stopovers in Brazilie en Chili tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Paraguay. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Paraguay te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Paraguay

  • Boek uw Paraguay vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Paraguay vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Paraguay

Mogelijke eindbestemmingen in Paraguay

Hotels Paraguay

Voor het boeken van uw hotel in Paraguay bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Paraguay boeken.

Stopover