Stopover.nl

Peru Vliegtickets

Vlucht Peru

Voordelige vliegtickets Peru boekt u hier. Het Andes-gebergte, Inca ruines en het Amazoneregenwoud maken Peru tot een puur Zuid-Amerikaans land. De Amazone-rivier begint zijn lange weg in de Andes in Peru, uit de samenvloeiing van de Maya en de Ucayali. Een relatief groot deel van de Peruaanse bevolking is nog van indiaanse afkomst. Deze oorsprong zie je dan ook duidelijk terug in de kleurige kleding. Machu Picchu is waarschijnlijk het best bewaarde landbouwcentrum van de Inca's. Ondanks het toeristische karakter van dit historische bouwwerk kunt u er tijdens uw bezoek aan Peru niet omheen, hoewel de Spaanse conquistadores het nooit gevonden hebben. Niet ver daarvandaan, op bijna 3500 meter hoogte, is Cusco een andere bezienswaardigheid van formaat. Hoewel de stad nog steeds bewoond wordt is het vooral bekend als de oude hoofdstad van het Inca-rijk. Maar wellicht het grootste mysterie van Peru zijn de lijnen van Nazca. Deze enorme geometrische figuren en diervormen in het gebied van de San Jose Pampa houden tot op de dag van vandaag vele historici bezig. Het beste kunt u dit wonder aanschouwen tijdens een vlucht in een vliegtuig.

Peru Vliegtickets met stopover

Stopover.nl helpt u met het vinden van het goedkoopste vliegticket Peru. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Peru aan met de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding of zelfs gratis (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden meestal weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het reserveren van uw vlucht. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Zo boekt u goedkoop een stopover in Brazilië of Chili op weg naar Lima. Wij helpen u het maximale uit uw vluchten naar Peru te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Peru

  • Boek uw Peru vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Peru vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Peru

Mogelijke eindbestemmingen in Peru

Stopover