Stopover.nl

Vliegticket Cusco

Cusco

Cusco is de vroegere hoofdstad van Tahuantinsuyo, het centrum van het Rijk der Vier Windstreken. Vanuit deze regio beheerste het Incarijk ooit een gebied van Quito tot Santiago in Chili. Cusco is ontworpen in de vorm van een puma en was zowel religieus als bestuurlijk centrum. In de vele tempels werden onder andere de Zonnegod "Inti" en de Maangodin "Quilla" aanbeden. Tegenwoordig is Cusco zonder twijfel één van een mooiste steden in Zuid-Amerika.

Cusco Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Cusco aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Zo zijn stopovers in Lima, New York en Sao Paulo mogelijk. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Cusco. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Cusco te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Cusco

  • Boek uw Cusco vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Cusco vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Cusco

Stopovers

KLM logo
Mexico City met KLM
Sau Paulo met KLM
Northwest Airlines logo
Lima met Northwest Airlines
New York met Northwest Airlines
Stopover