Stopover.nl

Vliegticket Iquitos

Iquitos

Iquitos is het ' Venetie van Peru' . De op palen gebouwde woningen en het schitterende, door Eiffel ontworpen, Casa de Fierro maken de stad absoluut een bezoek waard. De in het Amazonegebied gelegen stad is enkel bereikbaar via de rivier of het vliegveld. Vanuit Iquitos kunt u indrukwekkende boottochten door het regenwoud maken. In het nabijgelegen moerrasgebied van Iquitos ligt Belén. Hier is uit honderden huizen een drijvende stad ontstaan.

Iquitos Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Iquitos aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Zo is een verblijf in steden als Lima, Miami en New York mogelijk. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Iquitos. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Iquitos te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Iquitos

  • Boek uw Iquitos vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Iquitos vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Iquitos

Stopovers

Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
Iberia logo
Lima met Iberia
Madrid met Iberia
KLM logo
Lima met KLM
Miami met KLM
Northwest Airlines logo
Lima met Northwest Airlines
New York met Northwest Airlines
Stopover