Stopover.nl

Vliegticket Lima

Vliegticket Lima

Boek op Stopover.nl uw vliegticket Lima, een van de oudste en mooiste steden van Zuid-Amerika. De hoofdstad van Peru ligt in de vallei van de rivier Rimac. Het moderne Lima kent een lange geschiedenis, die tot uiting komt in de architectonische diversiteit. Even divers zijn de welvaartsverschillen in deze Zuid-Amerikaanse stad. Het historische centrum van Lima staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en bestaat voornamelijk uit koloniale Spaanse gebouwen, waaronder de kathedraal. Wanneer de zon schijnt trekken de inwoners van Lima massaal naar de kleine strandjes langs de Pan-Amerikaanse snelweg.

Lima Vliegtickets met stopover

Vliegtickets Lima worden door veel luchtvaartmaatschappijen aangeboden met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Veel touroperators besteden hier weinig aandacht aan bij het boeken van uw goedkope vlucht naar Lima. Daarom biedt Stopover.nl u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Maak op weg naar Lima even een uitstapje naar Santiago de Chile of São Paulo. Dat is nou de Stopover manier van vliegen.

Tips voor boeken vliegtickets Lima

  • Boek uw Lima vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Lima vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Lima

Stopovers

Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
Iberia logo
Madrid met Iberia
Lan Chili logo
Santiago De Chile met Lan Chili
Sao Paulo met Lan Chili
Stopover