Stopover.nl

Vliegticket Polen

Polen

Polen is het land van vele eeuwenoude paleizen en kastelen. Ondanks dat Warschau de hoofdstad van het land is geven veel toeristen voorkeur aan een stedentrip naar Krakow. Het monumentale stadshart van deze stad spreekt veel reizigers tot de verbeelding. Buiten de steden treft u stranden en vele nationale parken. Polen herbergt veel sporen uit de Tweede Wereldoorlog, waaronder het grote concentratiekamp van Oswiecim, beter bekend als Auschwitz.

Polen Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Polen aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een reis naar Polen combineren met een bezoek aan Duitsland of Tsjechie. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Polen. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Polen te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Polen

  • Boek uw Polen vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Polen vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Polen

Mogelijke eindbestemmingen in Polen

Hotels Polen

Voor het boeken van uw hotel in Polen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Polen boeken.

Stopover