Stopover.nl

Puerto Rico Vliegtickets

Puerto Rico

Puerto Rico is een met de Verenigde Staten geassocieerde vrijstaat in het oostelijk deel van de Caribische Zee. Door de binding met de VS is Puerto Rico voor Caribische begrippen zeer welvarend. De Cordillera Central bergkam vormt de basis van het gevarieerde landschap. De prachtige flora en fauna maken het eiland tot een populaire bestemming voor natuurliefhebbers. Voor de geoefende wandelaar is het beklimmen van de 1338 meter hoge Ferro Punto is een mooie uitdaging.

Puerto Rico Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Puerto Rico aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u eveneens een bezoek aan de Verenigde Staten brengen. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Puerto Rico. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Puerto Rico te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Puerto Rico

  • Boek uw Puerto Rico vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Puerto Rico vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Puerto Rico

Mogelijke eindbestemmingen in Puerto Rico

Stopover