Stopover.nl

Qatar Vliegtickets

Qatar

Qatar is een klein oliestaatje in het Midden Oosten. Prachtige hotels en enorme winkelcentra in de steden aan de kust en een uitgestrekte woestijn in het binnenland. Een goede gids is belangrijk als u door de woestijn van Qatar wilt reizen of gaat duiken in de Perzische Golf. Voetballiefhebbers kennen het landje wellicht van de hoge salrissen die vedettes uit de Europese competities opstrijken wanneer zij hun carriere afsluiten in het Midden Oosten. Qatar organiseert steeds meer internationale evenementen.

Qatar Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Qatar aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land of de stad van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u eveneens Bahrein en Egypte bezoeken. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Qatar. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Qatar te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Qatar

  • Boek uw Qatar vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Qatar vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Qatar

Mogelijke eindbestemmingen in Qatar

Hotels Qatar

Voor het boeken van uw hotel in Qatar bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Qatar boeken.

Stopover