Stopover.nl

Vliegticket Doha

Doha

Het in een baai gelegen Doha is de hoofdstad van Qatar. Deze stad is een uitvalsbasis voor een fijne vakantie in Qatar. In Doha vindt u talrijke markten en interessante bezienswaardigheden. Voornaamste hoogtepunten zijn de Grote Moskee, het paleis, het Nationale Museum en de Klokkentoren. Wanneer uw kinderen meereizen is een bezoek aan de dierentuin of het Al Addin's Kingdom pretpark een leuke activiteit.

Doha Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Doha aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Stopovers in steden als Manama en Cairo behoren tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Doha. Op deze website vindt u per land op basis van eindbestemmingen een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Doha te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Doha

  • Boek uw Doha vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Doha vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Doha

Stopover