Stopover.nl

RoemeniŽ Vliegtickets

RoemeniŽ

Bij Roemenie denken veel reizigers gauw aan een vervallen Oostblokland. Toch ontwikkelt het land zich in rap tempo tot een populaire vakantiebestemming. In het land vindt u een enorme diversiteit. Liefhebbers van wandelen kunnen in de Karpaten hun hart ophalen en zonaanbidders vinden aan de Zwarte Zee uitstekende strandjes. In de binnenlanden bepalen kastelen, kloosters en pittoreske dorpjes het beeld. Voor een stedentrip lonken steden als Boekarest, Brasov en Timisoara.

RoemeniŽ Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Roemenie aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo behoren stopovers in landen als Polen, Duitsland en Zwitserland tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Roemenie. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Roemenie te halen.

Tips voor boeken vliegtickets RoemeniŽ

  • Boek uw RoemeniŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk RoemeniŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart RoemeniŽ

Mogelijke eindbestemmingen in RoemeniŽ

Hotels RoemeniŽ

Voor het boeken van uw hotel in RoemeniŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in RoemeniŽ boeken.

Stopover