Stopover.nl

Rusland Vliegtickets

Rusland

Tijdens de het communisme was het immense Rusland jarenlang afgesloten voor nieuwsgierige Nederlanders. Sinds het uiteenvallen van de Sovjetunie is het land weer toegankelijk voor avontuurlijke reizigers. Sint Petersburg en Moskou zijn de voornaamste bestemmingen, maar ook de Transsiberië Expres is zeer populair onder westerlingen.

Rusland Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Rusland aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Rusland. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Rusland te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Rusland

  • Boek uw Rusland vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Rusland vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Rusland

Mogelijke eindbestemmingen in Rusland

Stopover