Stopover.nl

Vliegticket Moskou

Vlucht Moskou

Stopover.nl biedt u de voordeligste vliegtickets naar Moskou, de poort naar het gigantische Russische achterland. De wereldstad Moskou is de grootste en de hoofdstad van Rusland. Met bezienswaardigheden als het Kremlin, het Rode Plein en het mausoleum van Lenin beschikt de stad over een groot aantal toeristische trekpleisters. Interessant zijn ook de prachtige metrostations, de talrijke kathedralen, waaronder de bekende Sint-Basiliuskathedraal en de Staatsuniversiteit van Moskou. Er stromen meer dan 120 rivieren door de stad en ook zijn er meer dan 100 parken. Mensen die niet van kou houden moeten de winter vermijden, het kan dan zeker -10 worden. De vele zwervers weten daar helaas alles van.

Moskou Vliegtickets met stopover

Op deze site kunt u gemakkelijk vliegtickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken. Het is ook mogelijk vliegtickets naar Moskou te boeken met een stopover in Istanbul waarbij u gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat touroperators hier helaas meestal weinig aandacht aan besteden bij het boeken van uw vlucht naar Moskou. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij denken dat deze website u kan helpen het maximale uit uw vluchten te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Moskou

  • Boek uw Moskou vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Moskou vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Moskou

Stopovers

Alitalia logo
Milaan met Alitalia
Czech Airlines logo
Praag met Czech Airlines
Lufthansa logo
Munchen met Lufthansa
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines
Stopover