Stopover.nl

Rwanda Vliegtickets

Rwanda

Rwanda is in Nederland voornamelijk bekend van de gewelddadige conflicten tussen de Hutu’s en Tutsi’s. Miljoenen Rwandezen vluchten ten tijde van de onlusten naar de buurlanden. Tegenwoordig is het er relatief rustig en keerdern veel vluchtelingen terug. Toeristen bezoeken het land voornamelijk voor het bekijken van het Parc National des Volcans waar de enorme zilverzwarte berggorila’s te bekijken zijn.

Rwanda Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Rwanda aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo behoren stopovers in Egypte en Kenia tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Rwanda. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Rwanda te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Rwanda

  • Boek uw Rwanda vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Rwanda vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Rwanda

Mogelijke eindbestemmingen in Rwanda

Stopover