Stopover.nl

Vliegticket Saint Lucia

Vakantie Saint Lucia

Saint Lucia is een vulkanisch eilandje in het Caribisch-gebied. Op Saint Lucia vindt u kleurrijke dorpjes,  tropisch regenwoud en een prachtige blauwe zee met witte zandstranden en palmbomen. De Caribische Zee rond Saint Lucia is perfect voor watersporters. Originele accomodaties als het vissershuisje in Soufrière en de uitgehakte kamers van Ladera Resort completeren uw veelzijdige vakantie.

Saint Lucia Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Saint Lucia aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in land of stad van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Saint Lucia. Op deze website vindt u per eindbestemming een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Saint Lucia te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Saint Lucia

  • Boek uw Saint Lucia vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Saint Lucia vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Saint Lucia

Mogelijke eindbestemmingen in Saint Lucia

Stopover