Stopover.nl

Vliegticket Sao Tomé en Principe (eilanden)

Sao Tomé en Principe (eilanden)

De eilanden Sao Tomé en Principé liggen ongeveer 200 km van de westkust van Afrika (ter hoogte van Gabon). Na de Portugese koloniale overheersing vormen beide eilanden samen een onafhankelijke republiek. U treft op de eilanden een onaangetaste jungle, stille stranden en een bergachtig binnenland. In de karakteristieke stadjes vindt u vele herinneringen aan koloniale tijden. Hier kunt u heerlijk eten na een dag wandelen, zonnen of watersporten.

Sao Tomé en Principe (eilanden) Vliegtickets met stopover

TAP-Air Portugal biedt vliegtickets naar Sao Tomé en Principé aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Sao Tomé en Principé. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Sao Tomé en Principé te halen.

 

Tips voor boeken vliegtickets Sao Tomé en Principe (eilanden)

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Sao Tomé en Principe (eilanden)

Mogelijke eindbestemmingen in Sao Tomé en Principe (eilanden)

Stopover