Stopover.nl

Saoedi-ArabiŽ Vliegtickets

Saoedi-ArabiŽ

Saoedi-Arabie, of Saudi-Arabie, is het land van de twee heilige moskeeën. Medina en Mekka zijn de heiligste plaatsen in de Islam. Elk jaar trekken miljoenen moslims uit de hele wereld naar Mekka voor de Hadj. Deze Hadj behoort tot de vijf zuilen van de Islam en is verplicht voor iedere gezonde moslims met voldoende vermogen.

Saoedi-ArabiŽ Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als British Airways en Lufthansa bieden vliegtickets naar Saoedi Arabie aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo behoren tussenstops in Bahrein en Turkije tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Saoedi Arabie. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Saoedi Arabie te halen.

 

Tips voor boeken vliegtickets Saoedi-ArabiŽ

  • Boek uw Saoedi-ArabiŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Saoedi-ArabiŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Saoedi-ArabiŽ

Mogelijke eindbestemmingen in Saoedi-ArabiŽ

Stopover