Stopover.nl

Senegal Vliegtickets

Senegal

Op ongeveer 6 uurtjes vliegen vanaf Amsterdam ligt het West-Afrikaanse Senegal. Veel Nederlanders kennen het land vooral van de Parijs-Dakar Rally. De voormalige Franse kolonie kent een aantal interessante bezienswaardigheden. De hoofdstad Dakar, Schelpeneiland Fadiouth en het voormalige slavenhuis op het eiland Gorée behoren tot de populairste trekpleisters.

Senegal Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Senegal aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Senegal. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Senegal te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Senegal

  • Boek uw Senegal vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Senegal vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Senegal

Mogelijke eindbestemmingen in Senegal

Stopover