Stopover.nl

Vliegticket Belgrado

Belgrado

Belgrado is een zeer oude stad. De hoofdstad van Servie is onder te verdelen in drie delen: Zemun, Novi Beograd en Stari Grad (oude stad). Zemun was vroeger een onafhankelijk stad dat onderdeel was van de Donaumonarchie. De architectuur van dit gedeelte kent dan ook bijzonder veel Oostenrijkse invloeden. Novi Beograd is het moderne deel van de stad, hier vindt u echter ook de grauwe Sovjetbouw. Aan de andere zijde van de Sava ligt het mooie oude centrum van de stad met het Kalemegdan fort als blikvanger.

Belgrado Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Belgrado aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Belgrado. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Belgrado te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Belgrado

  • Boek uw Belgrado vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Belgrado vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Belgrado

Stopovers

Air France logo
Parijs met Air France
Alitalia logo
Milaan met Alitalia
Lufthansa logo
Frankfurt met Lufthansa
Munchen met Lufthansa
Swiss International Airlines logo
Zurich met Swiss International Airlines
Stopover