Stopover.nl

Vliegticket Seychellen

Seychellen

De paradijselijke Seychellen bestaan uit meer dan honderd eilandjes. Van de vele bezienswaardigheden zijn het Aldabra Atol en het natuurreservaat Vallée de Mai wellicht de bekendste. Op de eilanden vindt u onaangetaste ecosystemen, een buitengewoon vriendelijke bevolking en heerlijke stranden.

Seychellen Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar de Seychellen aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo zijn stopovers in Oman en Kenia mogelijk. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar de Seychellen. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar de Seychellen te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Seychellen

  • Boek uw Seychellen vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Seychellen vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Seychellen

Mogelijke eindbestemmingen in Seychellen

Stopover