Stopover.nl

Vliegticket Sierra Leone

Sierra Leone

Sierra Leone was jarenlang het gruwelijke toneel van een burgeroorlog. Mede door de handel in diamanten duurde het jaren voordat de rust enigszins terugkeerde. Sinds 2002 herstelt Sierra Leone zich langzaam en weten toeristen het land mondjesmaat te vinden. De moerassen, bergachtige binnenlanden en uitgestrekte savannen maken het een divers gebied.  De voornaamste reden om Sierra Leone te bezoeken is de rijke gevarieerde vogelwereld. Meer dan 600 vogelsoorten zijn er al gespot. Een aantal soorten, waaronder de Bare-headed rock foul en Rufous Fishing Owl, komt alleen is dit land voor.

Sierra Leone Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Sierra Leone aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo behoren tussenstops in Marokko en Kenia tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Sierra Leone. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Sierra Leone te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Sierra Leone

  • Boek uw Sierra Leone vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Sierra Leone vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Sierra Leone

Mogelijke eindbestemmingen in Sierra Leone

Stopover