Stopover.nl

Vliegticket Singapore

Singapore

Singapore is het kleinste land van Zuidoost-Azië. Naast het zeer moderne zakelijk centrum heeft Singapore de reiziger meer te bieden. Bezienswaardigheden zijn onder andere de grote Hindoeïstische Sri Mariamman Tempel en het altijd verlichtte Orchard Road.

Singapore Vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Singapore is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis  (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket.  Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkansjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Singapore.

Tips voor boeken vliegtickets Singapore

  • Boek uw Singapore vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Singapore vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Singapore

Mogelijke eindbestemmingen in Singapore

Hotels Singapore

Voor het boeken van uw hotel in Singapore bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Singapore boeken.

Stopover