Stopover.nl

SloveniŽ Vliegtickets

SloveniŽ

Slovenië kent een divers landschap. ’s Winters zijn de Sloveense Alpen een geliefd wintersportoord terwijl de kleine kuststrook zeer goed bezocht wordt. Verspreid over het land vindt u kastelen, eeuwenoude kerkjes en andere interessante bouwwerken. Voor een stedentrip lonkt de leuke hoofdstad Ljubljana. In het noordwesten van Slovenië liggen twee beeldschone meren die toch sterk verschillen in karakter en wat je kunt noemen "gebruik". Het bekendste en meest toeristische is dat van Bled, waar onder meer de Joegoslavische president Tito zijn zomerverblijf had. Het meer van Bohinj ligt midden in het Nationale Park van Triglav, zodat het respect voor de natuur nog groter is dan in Bled.

SloveniŽ Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Slovenië aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo behoren stopovers in Duitsland, Tsjechie en Oostenrijk tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Slovenië. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Slovenië te halen.

Tips voor boeken vliegtickets SloveniŽ

  • Boek uw SloveniŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk SloveniŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart SloveniŽ

Mogelijke eindbestemmingen in SloveniŽ

Hotels SloveniŽ

Voor het boeken van uw hotel in SloveniŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in SloveniŽ boeken.

Stopover