Stopover.nl

Vliegticket Slowakije

Vakantie Slowakije

Slowakije is een vakantieland in opkomst. Tijdens uw reis vindt u er ongerepte natuur, veel historische bouwwerken en uitstekende toeristische voorzieningen. Voor een meerdaagse stedentrip is de hoofdstad Bratislava uitermate geschikt. De stad Banská Štiavnica ligt in een prachtige vallei en is een historisch mijnbouwcentrum. De stad is zelfs de vestigingsplaats van de eerste mijnhogeschool van Europa. In het bergdorp Vlkolínec vindt u de meeste complete collectie van de oorspronkelijke blokhutten van de Karpaten. Kortom, voldoende redenen om gauw de vlucht voor uw vakantie te boeken.

Slowakije Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Slowakije aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Slowakije. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Slowakije te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Slowakije

  • Boek uw Slowakije vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Slowakije vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Slowakije

Mogelijke eindbestemmingen in Slowakije

Hotels Slowakije

Voor het boeken van uw hotel in Slowakije bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Slowakije boeken.

Stopover