Stopover.nl

Sri Lanka Vliegtickets

Vlucht Sri Lanka

Stopover.nl helpt u met het vinden van het goedkoopste vliegitcket Sri Lanka. Dit ontwikkelingsland mag zich ondanks diverse onlusten verheugen op een toenemende belangstelling onder westerse toeristen. Het land kent diverse zeer interessante bezienswaardigheden. De voornaamste trekpleisters zijn de heilige steden Anuradhapura en Kandy, de oude centra van Polonnaruwa en Sigiriya en natuurlijk de Gouden Tempel van Dambulla. In Colombo, de grootste stad van het land en het belangrijkste handelscentrum, treft u veel Nederlandse en Portugese koloniale gebouwen.

Vliegtickets Sri Lanka met stopover

Een aantal gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen biedt vliegtickets naar Sri Lanka aan met de mogelijkheid om voordelig een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven, bijvoorbeeld Dubai of Singapore. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Sri Lanka. Op deze website vindt een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u kan helpen zoveel mogelijk van de wereld te zien op uw vluchten naar Sri Lanka.

Tips voor boeken vliegtickets Sri Lanka

  • Boek uw Sri Lanka vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Sri Lanka vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Sri Lanka

Mogelijke eindbestemmingen in Sri Lanka

Stopover