Stopover.nl

Suriname Vliegtickets

Suriname

Suriname kent een grote diversiteit aan inwoners. In de eeuwen dat de Nederlanders het land beheersten bracht men Afrikanen, Indonesiërs, Chinezen en andere nationaliteiten naar de Zuid-Amerikaanse kolonie. Ook tegenwoordig is de binding met Suriname nog zeer sterk. Veel inwoners van Nederland hebben familiebanden met het land en met de komst van goedkope vliegtickets neemt het aantal toeristen gestaag toe. Natuurliefhebbers kunnen in het prachtige regenwoud, dat onderdeel uitmaakt van de Amazone, hun hart ophalen. U kunt bijvoorbeeld vanuit Paramaribo een aantal dagen naar het binnenland trekken om de natuur te verkennen. Suriname heeft zelf geen prachtig blauwe stranden, daarom combineren mensen soms hun reis met een vliegticket naar buurland Brazilië. De voornaamste bezienswaardigheden in de hoofdstad Paramaribo zijn Fort Zeelandia, waar het Surinaams museum gevestigd is, het Onafhankelijkheidsplein en de Palmentuin.

Suriname Vliegtickets met stopover

Vliegtickets naar Suriname kunt u via ons boeken bij diverse luchtvaartmaatschappijen met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Suriname verblijven als stopover naar bijvoorbeeld Brazilië of Argentinië. De meeste touroperators besteden hier weinig aandacht aan bij het boeken van uw vlucht naar Suriname, daarom vindt u op onze website per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. U kunt gemakkelijk zelf zoeken, vergelijken en boeken om het maximale uit uw vliegticket naar Suriname te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Suriname

  • Boek uw Suriname vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Suriname vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Suriname

Mogelijke eindbestemmingen in Suriname

Stopover