Stopover.nl

Swaziland Vliegtickets

Swaziland

Swaziland is na het Gambia het kleinste land van Afrika. In het landje treft u prachtige natuurreservaten, ruige bergen en uitgestrekte savannes. Onder de circa 900.000 inwoners heerst een hoge werkloosheid. Na het afschaffen van de apartheid in Zuid-Afrika keerden veel bedrijven terug naar het land van herkomst. Door de afhankelijkheid van deze ondernemingen verloren veel werknemers in Swaziland destijds hun baan. Tegenwoordig werkt men vooral op de suikerplantages en in toenemende mate in de toeristische industrie. De laatste concentreert zich rond Lobamba in Ezulwini Vallei. Natuurliefhebbers komen in het Mlilwane Wildlife Sanctuary naast een overweldigende vegetatie ook vele diersoorten tegen.

Swaziland Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Swaziland aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Swaziland. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Swaziland te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Swaziland

  • Boek uw Swaziland vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Swaziland vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Swaziland

Mogelijke eindbestemmingen in Swaziland

Stopover