Stopover.nl

Vliegticket SyriŽ

SyriŽ

Het Midden-Oosterse Syrië kent tal van historische bezienswaardigheden. De hoofdstad Damascus behoort tot de oudste bewoonde steden ter wereld en is zeker een korte bezichtiging waard. In het aan de voormalige zijderoute gelegen Palmrya vindt u de tempel van Bellen vele andere eeuwenoude ruines. In het zuiden van Syrië is het theater van Bosra de voornaamste bezienswaardigheid. Nabij de Turkse grens is de citadel van het historische Aleppo een voorname trekpleister.

SyriŽ Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Syrie aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Syrie. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Syrie te halen.

Tips voor boeken vliegtickets SyriŽ

  • Boek uw SyriŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk SyriŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart SyriŽ

Mogelijke eindbestemmingen in SyriŽ

Stopover