Stopover.nl

Vliegticket Taiwan

Taiwan

De miljoenenstad Taipei is vaak het startpunt voor een verblijf in Taiwan. Het land leeft op gespannen voet met China sinds generaal Chang Kai Shek in 1949 van het Chinese vasteland naar Taiwan vluchtte vanwege de communisten, en met zeshonderdduizend soldaten het eiland veroverde. China beschouwt het eiland dan ook nog altijd als haar provincie.

Taiwan Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Taiwan aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Taiwan te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Taiwan

  • Boek uw Taiwan vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Taiwan vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Taiwan

Mogelijke eindbestemmingen in Taiwan

Hotels Taiwan

Voor het boeken van uw hotel in Taiwan bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Taiwan boeken.

Stopover