Stopover.nl

Vliegticket Taipei

Taipei

Nabij de internationale luchthaven van Taoyuan ligt Taipei, de hoofdstad van Taiwan. In deze moderne stad staat sinds 2004 het hoogste wolkenkrabber ter wereld. Met 509 meter verslaat de Taipei 101 de Petrinas Towers en de Empire State Building.

Taipei Vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Taiwan is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis  (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket.  Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkanjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Taiwan.

Tips voor boeken vliegtickets Taipei

  • Boek uw Taipei vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Taipei vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Taipei

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
Korean Air logo
Bombay met Korean Air
Hong Kong met Korean Air
Manilla met Korean Air
Seoel met Korean Air
Malaysia Airlines logo
Kuala Lumpur met Malaysia Airlines
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways
Frankfurt met Thai Airways

Hotels Taipei

Voor het boeken van uw hotel in Taipei bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Taipei boeken.

Stopover