Stopover.nl

Vliegticket Arusha

Arusha

Arusha is de safarihoofdstad van Tanzania. Het is een ideaal vertrekpunt voor een unieke wildlife-ervaring in de wildparken van dit Afrikaanse land. Naast de Serengeti vormen ook Lake Manyara en Ngorongoro (een van de grootste kraters op aarde) een uniek natuurgebied. De immense hoogvlakten en uitgestrekte savannen zijn het leefgebied van de big five: neushoorn, leeuw, luipaard, buffel en olifant. Kortom een puur paradijs op aarde.

Arusha Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Arusha aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Arusha. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Arusha te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Arusha

  • Boek uw Arusha vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Arusha vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Arusha

Stopovers

Ethiopian Airlines logo
Addis Abeba met Ethiopian Airlines
KLM logo
Nairobi met KLM
Swiss International Airlines logo
Zurich met Swiss International Airlines
Stopover