Stopover.nl

Vliegticket Dar el Salaam (Mzizima)

Dar el Salaam (Mzizima)

Dar el Salaam is de Arabische naam van het voormalige Mzizima. Mzizima kreeg de naam in 1866 van de Sultan van Zanzibar. Na het overlijden van Majid ging het bergafwaarts met de stad. Pas toen de Duitsers er een voorname handelspost van maakte bloeide de stad economisch weer op. Ondanks dat het de status van hoofdstad verloren heeft is het nog steeds het belangrijkste economische centrum van Tanzania.

Dar el Salaam (Mzizima) Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Dar el Salaam aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Dar el Salaam. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Dar el Salaam te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Dar el Salaam (Mzizima)

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Dar el Salaam (Mzizima)

Stopovers

British Airways logo
London met British Airways
Emirates logo
Dubai met Emirates
Emirates vliegt niet rechtstreeks vanaf Amsterdam. Wel kunt u bij het boeken van een ticket gebruik maken van een coach naar Londen of Frankfurt.
Emirates biedt passagiers uitstekende arrangementen voor een kortstondig verblijf in Dubai. U hebt de keuze uit eenvoudige accommodaties tot de meest luxueuze hotels. Tevens ontvangt u een kortingskaart voor allerhande activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten.
Ethiopian Airlines logo
Addis Abeba met Ethiopian Airlines
Kenya Airways logo
Nairobi met Kenya Airways
Qatar Airways logo
Doha met Qatar Airways
Frankfurt met Qatar Airways
Swiss International Airlines logo
Zurich met Swiss International Airlines
Stopover