Stopover.nl

Thailand Vliegtickets

Vlucht Thailand

Een vliegticket Thailand is altijd een goede besteding van uw vakantiegeld. Of u nou voor het bruisende nachtleven van Bangkok gaat of de prachtige stranden van Phuket, Thailand heeft iedereen wat te bieden. Naast een even befaamd als berucht nachtleven kan de liefhebber van tempels in Bangkok zijn hart ophalen. Wat Pho, de enorme liggende boeddha, is wellicht de bekendste. Ook de Wat Doi Suthep in de noordelijke stad Chiang Mai is een bezoek waard. Na de laffe hapjes op uw lange vlucht naar Thailand zal het gezonde Thaise voedsel u zeker bevallen.

Thailand Vliegtickets met stopover

Stopover.nl biedt u een unieke kans om meer van de wereld te zien. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan naar Thailand met de mogelijkheid om goedkoop een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is helaas dat de meeste touroperators geen aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket naar Thailand. Op deze website vindt u daarom een overzicht van alle mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat onze website u kan helpen het maximale uit uw vluchten naar Thailand te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Thailand

  • Boek uw Thailand vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Thailand vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Thailand

Mogelijke eindbestemmingen in Thailand

Hotels Thailand

Voor het boeken van uw hotel in Thailand bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Thailand boeken.

Stopover