Stopover.nl

Vliegticket Chiang Mai

Chiang Mai

Chiang Mai ligt aan de rivier de Ping, een zijtak van de Mehkong. Met zo’n 200.000 inwoners heeft Chiang Mai een geheel eigen sfeer. Alles is hier net even rustiger en relaxter dan in de wereldstad Bangkok. De bekendste toeristische attractie van deze stad is de fameuze Night Bazar, in dit enorme gebied is alles te vinden wat in Thailand, Laos, Cambodja, China, Hong Kong, Vietnam, Taiwan en Japan gemaakt wordt.  De omgeving maakt Chiang Mai een ideale uitvalsbasis voor olifantentochten door de jungle, een bezoek aan de giraffevrouwen van Mae Hong Son of een boottocht bij het drielandenpunt met de buurlanden Myanmar en Laos.

Chiang Mai Vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Thailand is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis  (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket.  Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkansjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Thailand.

Tips voor boeken vliegtickets Chiang Mai

  • Boek uw Chiang Mai vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Chiang Mai vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Chiang Mai

Stopovers

China Airlines logo
Taipei met China Airlines
Lufthansa logo
Bangkok met Lufthansa
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways

Hotels Chiang Mai

Voor het boeken van uw hotel in Chiang Mai bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Chiang Mai boeken.

Stopover