Stopover.nl

Trinidad en Tobago Vliegtickets

Trinidad en Tobago

Trinidad en Tobago behoorden tot 1962 tot het Britse Koninkrijk. Het Engels is er tot op de dag van vandaag dan ook de belangrijkste taal. Het land bestaat uit een tweetal eilanden, waarvan het typisch Caribische Trinidad veruit de grootste is. Het kleinere Tobago kenmerkt zich door de ongerepte natuur. Het land werkte in 2006 aan haar naamsbekendheid tijdens de deelname aan het WK-voetbal in Duitsland. De Soca Warriors onder leiding Leo Beenhakker stranden helaas in de eerste ronde.

Trinidad en Tobago Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Trinidad en Tobago aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Trinidad en Tobago. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Trinidad en Tobago te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Trinidad en Tobago

  • Boek uw Trinidad en Tobago vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Trinidad en Tobago vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Trinidad en Tobago

Mogelijke eindbestemmingen in Trinidad en Tobago

Stopover