Stopover.nl

Vliegticket TsjechiŽ

TsjechiŽ

Tsjechië heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een populaire vakantiebestemming. Veel reizigers maken aan stedentrip naar Praag, gaan skiën in het Reuzengebergte of genieten van de overweldigende natuur. In de omgeving van Praag liggen veel kastelen en middeleeuwse burchten, waaronder het kasteel van Nelahozeves en de kathedraal van Sint Barbara in het plaatsje Kutná Hora. Het zuiden van de Bohemen wordt gedomineerd door het Sumarawoud, een gebied van bossen, bergen, rivieren en heldere meertjes.

TsjechiŽ Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Tsjechië aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Tsjechië. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Tsjechie te halen.

Tips voor boeken vliegtickets TsjechiŽ

  • Boek uw TsjechiŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk TsjechiŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart TsjechiŽ

Mogelijke eindbestemmingen in TsjechiŽ

Hotels TsjechiŽ

Voor het boeken van uw hotel in TsjechiŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in TsjechiŽ boeken.

Stopover