Stopover.nl

TunesiŽ Vliegtickets

TunesiŽ

Tunesië is een relatief populaire vakantiebestemming voor Europeanen. Veel charters vliegen het hele jaar door op de luchthaven van Monastir. Vanuit dit stadje liggen populaire vakantieoorden als Hammamet en Sousse op korte afstand. Naast zon, zee en strand kent Tunesië een groot aantal historische bezienswaardigheden. Het amfitheater van El Jem, de opgravingen van de oude Romeinse stad Carthago en ondergrondse woningen van Matmata behoren tot de voornaamste trekpleisters. Ook de oude medina van Tunis en een kamelentocht door de Sahara mogen niet ontbreken tijdens een bezoek aan het Noord-Afrikaanse land.

TunesiŽ Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Tunesie aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Tunesie. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Tunesie te halen.

Tips voor boeken vliegtickets TunesiŽ

  • Boek uw TunesiŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk TunesiŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart TunesiŽ

Mogelijke eindbestemmingen in TunesiŽ

Hotels TunesiŽ

Voor het boeken van uw hotel in TunesiŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in TunesiŽ boeken.

Stopover