Stopover.nl

Vliegticket Djerba

Djerba

Het eiland Djerba ligt in de Golf van Gabes in het zuid-oosten van Tunesië. Dit kleine paradijsje is zeer veelzijdig, Op het eiland vindt u naast schitterende stranden ook een schat aan historie. Vele volkeren lieten hun sporen achter, talrijke Romeinse overblijfselen herinneren nog aan deze aanwezigheid. Interessante bezienswaardigheden in de hoofdstad Houmt Souk zijn het Archeologisch Museum, de Joodse synagoge La Ghriba en het bijbehorend klooster.

Djerba Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Djerba aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Djerba. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit
uw vluchten naar Djerba te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Djerba

  • Boek uw Djerba vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Djerba vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Djerba

Hotels Djerba

Voor het boeken van uw hotel in Djerba bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Djerba boeken.

Stopover