Stopover.nl

Vliegticket Monastir

Monastir

Monastir is gelegen op een kleine landtong en heeft een leuke medina, waar u heerlijk kunt slenteren door eeuwenoude smalle straatjes. Nabij de medina liggen een historische moslimburcht en een mausoleum. Langs het strand loopt een mooie boulevard waar u prima kunt flaneren.

Monastir Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Monastir aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Monastir. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit
uw vluchten naar Monastir te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Monastir

  • Boek uw Monastir vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Monastir vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Monastir

Hotels Monastir

Voor het boeken van uw hotel in Monastir bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Monastir boeken.

Stopover