Stopover.nl

Vliegticket Tunis

Tunis

De Tunesische hoofdstad Tunis kent weinig spectaculaire bezienswaardigheden. Wanneer u immuun bent voor opdringerige verkopers is een bezoek aan de medina van Tunis een aanrader. In de kleine steegjes kunt u prima shoppen voor souvenirs. De aangeboden producten zijn overigens vaak van matige kwaliteit. In de nabijheid van de stad liggen de ruines van Carthago. De Romeinen veroverderden de stad na een zware strijd op de Feniciers om het later te vernietigen.

Tunis Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Tunis aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Tunis. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Tunis te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Tunis

  • Boek uw Tunis vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Tunis vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Tunis

Stopovers

Air France logo
Parijs met Air France
Alitalia logo
Rome met Alitalia
Egyptair logo
Cairo met Egyptair
Lufthansa logo
Frankfurt met Lufthansa

Hotels Tunis

Voor het boeken van uw hotel in Tunis bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Tunis boeken.

Stopover