Stopover.nl

Vliegticket Turkije

Vlucht Turkije

Een vliegticket naar Turkije vindt u hier het snelst en goedkoopst. Turkije is een zeer veelzijdig land. Heerlijke stranden, besneeuwde bergen en steden vol historische bezienswaardigheden maken het tot een zeer interessante bestemming voor alle soorten recreatie. Ondanks dat Ankara de hoofdstad van het land is weten toeristen vooral Istanbul te waarderen. Het voormalige Constantinopel is een door de Bosporus gescheiden mix van Europa en AziŽ. Hier vindt u de Blauwe Moskee, het imposante paleis en de uit de 6e eeuw daterende Haga Sofia. Andere populaire toeristische trekpleisters zijn Hattusa, de Ulu cami in Divrigi en de archeologische locatie van Troje. Liefhebbers van natuurschoon kunnen hun hart ophalen in het Goreme National Park en het berglandschap van Cappedocie.

Turkije Vliegtickets met stopover

Veel touroperators besteden bij het boeken van uw vliegtickets naar Turkije weinig aandacht aan de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven, hoewel diverse luchtvaartmaatschappijen deze mogelijkheid bieden. Onze website geeft u daarom een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Istanbul is ook een uitstekende plaats om een stopover te maken op weg naar het Verre Oosten. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Turkije te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Turkije

  • Boek uw Turkije vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Turkije vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Turkije

Mogelijke eindbestemmingen in Turkije

Hotels Turkije

Voor het boeken van uw hotel in Turkije bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Turkije boeken.

Stopover