Stopover.nl

Vliegticket Antalya

Antalya

Antalya is een interessante stad aan de zuidkust van Turkije. In de stad zijn vele prachtige parken te vinden waar je heerlijk tot rust kunt komen na een lange stadswandeling. In tegenstelling tot populaire vakantieoorden als Kusadasi en Bodrum heeft Antalya veel van haar Turkse charme behouden. De Grieken en Armeniërs die vroeger in de stad leefden hebben vele tastbare sporen achtergelaten in de vorm van kerken en kloosters. Verder vindt u er mooie Osmaanse huizen, de kalkstenen Yivili Minare moskee en de poort van Hadrian. Wanneer u al dit moois gezien heeft lonken aan de oostzijde van de stad de stranden van Lara Plaji.

Antalya Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Antalya aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Antalya. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Antalya te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Antalya

  • Boek uw Antalya vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Antalya vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Antalya

Stopovers

KLM logo
Istanbul met KLM
SunExpress logo
Frankfurt met SunExpress
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines

Hotels Antalya

Voor het boeken van uw hotel in Antalya bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Antalya boeken.

Stopover