Stopover.nl

Vliegticket Bodrum

Bodrum

Bodrum is een leuke havenplaats op het kruispunt van de Egeische- en de Middellandse Zee. De laatste jaren is het stadje een populaire vakantiebestemmingen voor Europeanen geworden. In de drukke zomermaanden bivakkeren er soms meer dan 400.000 mensen. De voornaamste bezienswaardigheid is de 15e eeuwse burcht van Sint Petrus die de haven van Bodrum al eeuwen domineert. Ook het oude Griekse theater, de visserhaven en windmolens net buiten Bodrum zijn een bezoek zeker waard.

Bodrum Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Bodrum aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Bodrum. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Bodrum te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Bodrum

  • Boek uw Bodrum vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Bodrum vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Bodrum

Stopovers

Czech Airlines logo
Istanbul met Czech Airlines
Praag met Czech Airlines
KLM logo
Istanbul met KLM
Swiss International Airlines logo
Zurich met Swiss International Airlines
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines

Hotels Bodrum

Voor het boeken van uw hotel in Bodrum bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Bodrum boeken.

Stopover